Designový a praktický prvek, který dodá i obyčejnému schodišti styl

Zábradlí má schopnost z úplně obyčejného schodiště vytvořit zajímavý, originální a bezpečný prvek vašeho domova. Přestože je dřevo nejoblíbenějším materiálem na řešení schodišťového zábradlí, tak existuje mnoho lidí, kteří se chtějí odlišovat, a to i stylem bydlení. Udělat zajímavý a neokoukaný interiér může kovové zábradlí.

To je třeba sladit tak, abyste se potom v takovém interiéru cítili dobře. Pokud už jste se pro kovové zábradlí rozhodli, teď ještě zvažte, jaké si vyberete. Pokud máte moderní domácnost, prosazujete velice jednoduché a čisté linie, bude pro vás nejlepší zábradlí z nerezové oceli. Správný materiál musí nejen dobře sloužit svému účelu, ale také ladit s okolím. Nerezová ocel působí skvěle a hodí se všude tam, kde jde o moderní bydlení. Tento materiál byl donedávna využívaný hlavně v průmyslu, ale to už zdaleka neplatí a díky svým vlastnostem si nerezová ocel našla cestu i do našich domovu.

kované zábradlí

Výhodou materiálu je snadná zpracovatelnost, dlouhá životnost, jednoduchá údržba a použití pro interiér i exteriér.

Pokud máte bydlení s romantickým nádechem starých časů, tak pro vaše schodiště si zvolte zábradlí z kovaného železa. Takové kované zábradlí Fa-havlicek je osvědčené časem a jde o velice originální a kvalitní řešení, jak dodat schodišti styl. Kovové zábradlí na míru se rozhodně vyplatí a poskytne vám nejen zajímavé oživení interiéru, ale také bezpečné používání schodiště. Protože jde o precizní práci, určitě si váš interiér také zhodnotíte.

kované zábradlí1

Pokud máte rádi i dřevo, můžete použít pro nové schodiště oba materiály, tak jak se to dělávalo už před sto lety, a ještě dnes na takové zábradlí můžete narazit ve starých interiérech a přesvědčit se, že odolnost a dlouhá životnost je u tohoto řešení schodiště opravdu zaručená. Výhodou kovaného zábradlí je i použití venku. Díky svým vlastnostem a kvalitnímu zpracování tak může stejný styl zábradlí, které je v interiéru, pokračovat i venku.